Homepage

Puur Ontdekken
BEGIN JE
ONTDEKKINGSTOCHT
ONLINE
PUUR
ONTDEKKEN

De Fiets en Wandelbeurs Online Experience is voorbij. Na de eventdagen van 23 en 24 april waren de stands en opgenomen lezingen nog tot en met 9 mei te bezoeken.

Het fiets- en wandelseizoen is inmiddels in volle gang, we wensen je veel plezier toe tijdens je nieuwe tochten.

In 2022 staat er weer een fysieke Fiets en Wandelbeurs op het programma: op 19 en 20 februari in Flanders Expo in Gent en op 25 en 26 februari in Jaarbeurs Utrecht.

Groot Polen
POLEN OP
TWEE WIELEN

Polen is zeer de moeite waard om op de fiets te verkennen. Afwisselend landschap, prachtige natuur en routes van verschillend niveau wachten hier op de liefhebbers van een fietsvakantie.

previous arrow
next arrow

Hoe werkt het?

Voor de Online Experience is de succesvolle formule van de Fiets en Wandelbeurs vertaald naar ‘digitaal’.

Ook online is er nog steeds sprake van een plattegrond en van stands, van ervaren fietsers en wandelaars die je advies geven en van lezingen en workshops. Zo blijft het event ook in digitale vorm een mix van informatie en beleving.

Na beide eventdagen (23-24 april) waren de stands en de opgenomen lezingen nog tot en met 9 mei te bezoeken voor wie een ticket heeft gekocht.

Te doen

Bezoek bestemmingen

stands in de beurshal

In de beurshal kon je verschillende bestemmingen, e-bikemerken en reisorganisaties vinden. Filmpjes kijken van exposanten, brochures lezen en downloaden, chatten of videobellen met exposanten: het was in de stands allemaal mogelijk.

Lezingen

Bijna zestig online lezingen en workshops stonden op het programma; keuze te over! Van fietsen en wandelen met gps en pelgrimstochten naar Rome tot dwalen door de Balkan en fietsexpedities tot in de verste uithoeken van de globe.


Deelnemers

Waar ga ik naartoe op vakantie? Dat is de vraag waar wij je hopelijk bij konden helpen! Op de Online Experience kon je de stands van tal van bestemmingen, reisorganisaties en ervaren reizigers bezoeken. Bekijk onze deelnemerslijst:


Plattegrond

Waar zijn de stands van de deelnemers te vinden? Bekijk de plattegrond en zoek ze op.

plattegrond Fiets en Wandelbeurs Online Experience

Programma

E-biken op de Lofoten, wandelen in Zeeland en fietsen in Zuid-Amerika. Dit en meer vond je op de Online Experience. Bekijk ons volledige lezingprogramma:


Fotowedstrijd

De foto’s zijn kritisch bekeken en de stemmen geteld voor onze jaarlijkse fotowedstrijd. Welke beelden spraken het meest tot de verbeelding? Bekijk de genomineerde foto’s en de winnende inzendingen!

Naar de fotowedstrijd

Beste wandelroute

De Lange Afstandswandeling RivierPark Maasvallei is uitgeroepen tot ‘beste wandelroute van 2021 in de Benelux’. Trek de wandelschoenen aan en ontdek deze route in Belgisch en Nederlands Limburg.

Meer over de wandeling

Beste fietsroute

Bij de fietsroutes is de Iron Curtain Trail tussen Gmünd en Bratislava uitgekozen als ‘Route van het Jaar 2021’. Het traject slingert langs het voormalige IJzeren Gordijn, dat tijdens de Koude Oorlog Europa in Oost en West verdeelde.

Meer over deze Trail