Homepage

BEGIN JE
ONTDEKKINGSTOCHT
ONLINE
PUUR
ONTDEKKEN

De Fiets en Wandelbeurs presenteert
een interactief online event!

Dat betekent dat je weer volop inspiratie kunt opdoen voor het fiets- en wandelseizoen.

Ontdek nieuwe bestemmingen, ga op reis met lezinggevers en doe mee met
workshops en andere leuke activiteiten.
Gewoon thuis, vanachter de computer.

Vrijdag 23 &
Zaterdag 24 april
Van 10 tot 4

Polen op
twee wielen

Polen is zeer de moeite waard om op de fiets te verkennen. Afwisselend landschap, prachtige natuur en routes van verschillend niveau wachten hier op de liefhebbers van een fietsvakantie.

previous arrow
next arrow
Slider

Hoe werkt het?

Voor de Online Experience is de succesvolle formule van de Fiets en Wandelbeurs vertaald naar ‘digitaal’.

Ook online is er nog steeds sprake van een plattegrond en van stands, van ervaren fietsers en wandelaars die je advies geven en van lezingen en workshops. Zo blijft het event ook in digitale vorm een mix van informatie en beleving.

Met een paar muisklikken tover je stands van bijvoorbeeld bestemmingen tevoorschijn, bezoek je een online lezing of kun je chatten of videobellen met exposanten, informanten en andere bezoekers.

Te doen

Bezoek bestemmingen

In de beurshal kan je verschillende bestemmingen, e-bikemerken en informanten vinden. Klik op de gewenste bestemming en kies met welke regio of organisatie je in gesprek wilt komen. Liever niet videobellen? Je kan altijd rustig rondkijken of chatten.

Lezingen

Reis mee met avonturiers en auteurs in de online lezingzaal. Er zijn op vaste tijden interessante lezingen te volgen. Klik op de lezinghal, of open het programma via het blokkenschema onder in je scherm. Tijdens de lezing kun je vragen stellen via de chat. Lezing gemist? Na afloop van de beurs kun je ze allemaal rustig terugkijken.

Workshops

Leef je uit in de workshophal. Hier kun je live meedoen met bijvoorbeeld kookworkshops, yoga of een workshop navigeren met de gps. Er is een maximumaantal deelnemers, dus wees er snel bij!

Fiets en Wandelcafé

Hier kun je even bijkomen van alle indrukken én in contact komen met andere bezoekers. Op zoek naar een wandelmaatje, meedoen met een quiz; het is in deze virtuele kroeg allemaal mogelijk. Nog een voordeel; je hoeft in ieder geval geen BOB te regelen.


Deelnemers

Waar ga ik naartoe op vakantie? Dat is de vraag waar wij je hopelijk bij kunnen helpen! Op de Online Experience kan je de stands van tal van bestemmingen, reisorganisaties en ervaren reizigers bezoeken. Zij zullen jou op weg helpen. Benieuwd wie er allemaal aanwezig zijn om te videobellen en te chatten op 23 en 24 april? Bekijk onze deelnemerslijst:


Programma

E-biken op de Lofoten, wandelen in Zeeland en de bekendmaking van de Fiets- en Wandelroute van het Jaar. Dit, en meer vind je op de Online Experience. Bekijk ons volledige lezing- en workshopprogramma:


Activiteiten

Themaroutes langs bestemmingen
Weet je niet welke bestemmingen je allemaal moet bezoeken? Wij zorgen voor een aantal leuke themaroutes die je kan volgen op de beurs. Deze zullen wij toezenden kort voor de beurs.

Prijzen en kortingen bij stands
Bijna elke stand biedt wel een leuke korting of prijsvraag! Kijk rond op de stands of videobel en chat met de deelnemers voor meer informatie.

Fotowedstrijd
Bekijk de finalisten van de fotowedstrijd en stem op jouw favoriet!

Raad de natuurfoto
Raad waar de natuurfoto’s zijn gemaakt en maak kans op een fotocursus voor 2 personen!

Bezoek ons restaurant
In het restaurant hebben wij lekkere recepten klaar staan voor je lunch op 23 en 24 april.

Kinderhoek
In de kinderhoek vind je leuke tekeningen en spelletjes voor de kinderen.


E-bikes

Naar het e-bike-walhalla

Lekker toeren door de natuur met een eeuwige wind in de rug, of duurzaam reizen naar je werk zónder een natte zweetrug. Elektrische fietsen zijn immens populair en de fietsenzaken kunnen ze bijna niet aanslepen. Op de Online Experience ontdek je de nieuwste modellen e-bikes en speedpedelecs in stands van diverse merken. Een virtuele testrit maken, ja, zo ver is de techniek nog niet, maar vraag naar de mogelijkheid van een testrit bij de dichtstbijzijnde dealer of op een locatie elders.


Tickets met korting

Bestel tijdig je ticket voor de Online Experience en profiteer van 2 euro korting in de voorverkoop. Je betaalt tot en met 22 april 5 euro per huishouden voor een ticket. Tijdens de online beursdagen kost een kaartje 7 euro. Na aankoop ontvang je een toegangscode en een link, waarmee je 23 en 24 april kunt inloggen op het eventplatform. Na de beurs heb je nog twee weken toegang tot de stands en opgenomen lezingen. Exposanten en lezinggevers zijn dan niet meer aanwezig.

Aanbieding voor fietsers en wandelaars

Toeractief is hét magazine voor actieve wandelaars en fietsers en bevat unieke fiets- en wandelroutes door Nederland, met mooie foto’s, bezienswaardigheden, geschiedenis, interessante wetenswaardigheden en leuke gadgets en tips. Om de lente te vieren kun je nu gebruikmaken van deze exclusieve actie. Neem een abonnement op Toeractief, 14 nummers voor € 61,95 in plaats van 7 nummers voor € 61,95.