De leukste beurs voor je actieve vakantie
vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 - Jaarbeurs Utrecht
De leukste beurs voor je actieve vakantie
vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 - Jaarbeurs Utrecht

Terugblik

Ruim 43.000 sportieve en recreatieve liefhebbers hebben de combinatie van Fiets en Wandelbeurs, Bike MOTION Benelux en E-bike Xperience bezocht. Drie dagen lang was in Jaarbeurs Utrecht een enorm aanbod te vinden op het gebied van actieve vakanties, wandelen, (sportieve) fietsen en e-bikes.

 

Opvallend

Het vernieuwde Pelgrims Paviljoen stond volop in de belangstelling, evenals het grote aanbod aan wandel- en fietsbestemmingen in Europa. Frankrijk pakte flink uit en presenteerde iconische fietsroutes als de Véloscénie en La Loire à Vélo.

Lezingen

Bij de wandellezingen waren de presentaties over het Waddenwandelen, het nieuwe Waterliniepad en de Engelse National Trails populair. Frank van Rijn, de Maasfietsroute, gps-workshops en de Pamir Highway waren publiekstrekkers bij de fietserslezingen.

Hicle Familiy

Ook voor kinderen viel er veel te beleven: een eigen fietsparcours voor de kleinsten, fietsschilderen voor de creatieve geesten, een klimwand en een Hicle Family Route die de activiteiten voor kinderen aan elkaar knoopte.

Mountain Xperience

Bergwandelaars konden terecht bij een gloednieuw paviljoen: Mountain Xperience, met tal van workshops.

Fietsen

Uiteraard was er ook een ruim aanbod aan trekkingbikes, glimmende bolides met de nieuwste versnellingsnaven en uitgebalanceerde frames.

Bedankt!

De Fiets en Wandelbeurs is de beurs van fietsers en wandelaars voor fietsers en wandelaars. Leuk dat je er was! Speciale dank hebben wij voor alle exposanten en vrijwilligers. Met jullie enthousiaste inzet werd het weer een inspirerende editie.

2020

In 2020 is er weer een nieuwe editie in de Jaarbeurs in Utrecht. Zet alvast in je agenga: 28 en 29 februari en 1 maart 2020.

 Themaland 2020

Logo Altijd gastvrij Runde Ecken unten

 Volg ons

 

Facebook logo Instagram logo Twitter logo Youtube logo

 

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

foto: Dirk Huyghe