Jaarbeurs Utrecht25-26 februari 2022
Jaarbeurs Utrecht25-26 februari 2022

Fiets en Wandelbeurs editie 2020

De Fiets en Wandelbeurs 2020 was waarschijnlijk een van de laatste grootschalige events die nog heeft kunnen doorgaan voordat Nederland in lockdown ging. Desondanks bezochten 41.000 liefhebbers de combinatie van Fiets en Wandelbeurs met E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux. Een waar fiets- en wandelspektakel!

Ontspannen sfeer

Opvallend was hoe relaxt de bezoekers met de situatie omgingen. Veel interesse was er voor de stands en lezingen. Op het grote fietsparcours, dat van de Fiets en Wandelbeurs naar E-bike Xperience slingerde en terug, werden duizenden testritten gemaakt met e-bikes, speedpedelecs en reisfietsen.

Themaland Duitsland

Duitsland was themaland van deze editie en presenteerde de mooiste natuurgebieden aan de andere kant van de grens. Op het themalandterras konden bezoekers heerlijke Duitse specialiteiten proeven. Uiteraard was er in het lezingprogramma veel aandacht voor routes in het themaland.

Online Experience

In 2021 kon er vanwege de beperkende maatregelen geen fysieke beurs plaatsvinden. Als alternatief presenteerden we op 23 en 24 april een 100% coronaproof evenement: de Fiets en Wandelbeurs Online Experience. Deze werd door 4.500 fietsers en wandelaars uit Nederland én Vlaanderen bezocht.

Op naar 2022

Inmiddels richten we het vizier op 2022. Dan staat er weer een fysieke Fiets en Wandelbeurs op het programma. Op 25 en 26 februari is Jaarbeurs Utrecht daarvoor wederom het decor. Een week eerder, op 19 en 20 februari, staat de Fiets en Wandelbeurs in Gent op het programma.

Graag verwelkomen we je dan op de beursvloer!

 

 

 

 Volg ons

 

Facebook logo Instagram logo Twitter logo Youtube logo

 

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

foto: Dirk Huyghe