Lees deze nieuwsbrief online.

Nieuw: het Wandelplein

Je hebt het vast wel eens ervaren: blaren, pijnlijke kuiten en ander wandelleed door de keuze voor verkeerd schoeisel. Gelukkig is er nu het Wandelplein, waar de experts van importeur TCK je op het juiste spoor zetten. Er is een scala aan Lowa-schoenen beschikbaar dat je kunt uitproberen op een testparcours, inclusief helling en grindstrook. Probeer ook eens het lopen met een Deuter-rugzak, Leki-stokken, met X-Socks en Sidas-inlegzooltjes.

 

  

 

 


 


Kampeerplein

Hoe overleef je vrieskou, welk voedsel kun je het beste meenemen? Vraag het aan de leden van de Rugzaklopers en andere organisaties, die met hun tentjes op het Kampeerplein staan. Ook zijn er fietslezingen op het plein over praktische onderwerpen als 'hoe pak ik mijn fietstas in' en 'op vakantie met de ligfiets'.

 

 


Fietstechniekplein

Maak beter kennis met de fiets! Op het Fietstechniekplein geven experts uitleg over naven, frames, het vullen en ontluchten van hydraulische remmen, het richten van wielen etc. Ook TestKees van de Fietsersbond is op het plein present. Hij kan je alles vertellen over 'efficiënt fietsen'. 

Lees meer


Prijzen winnen

Het noordelijke deel van Baden-Württemberg is een eldorado voor fietsers en wandelaars. Haal bij stand 1.E.29 van 'Rad- en Wandersüden' een gratis fiets- of wandelkaart en win een van de wijnpakketten uit de regio! 

 

Radsüden en Wandersüden