header nieuwsbrief
Waar ga jij naartoe?
Dat is de grote vraag nu het zomerseizoen nadert. De Online Experience kan je daarbij op weg helpen. Met een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, routes, lezingen en advies van ervaren reizigers. En voor wie het nog niet wist: het is een interactief event, waarbij je direct vragen kunt stellen via de chat of videobellen! Opnieuw geven we een voorproefje ter inspiratie...

bestel je tickets
Tirol, het hart van de Alpen
Tirol, het hart van de Alpen
Bergtoppen beklimmen, het land per fiets doorkruisen, samen op ontdekkingsreis gaan en avonturen beleven met het hele gezin, kennismaken met de lokale tradities en alle zintuigen optimaal benutten. Tirol heeft alle ingrediënten voor een geslaagde zomer in de bergen.

Uitgelicht
Groene wegen in Spanje
Groene wegen in Spanje
Er zijn meer dan 120 Groene Wegen in Spanje, verdeeld over het volledige grondgebied, met uitzondering van de Canarische Eilanden. Meer dan 2.900 km aan natuurpaden om te voet of met de fiets te verkennen en op ecologische wijze de bestemmingen in het binnenland en aan de kust te ontdekken. De paden zijn zeer vlak, met gemakkelijke routes en hellingen van minder dan 3%, toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en fysieke condities. Ideaal voor een gezinsvakantie!
  
Lees meer
kasteel Amerongen

Op pad langs kastelen en buitenplaatsen
Midden in prachtige natuur en langs het water vind je in de regio Utrecht de mooiste kastelen en buitenplaatsen. Vroeger waren deze imposante buitenverblijven het thuis van de Nederlandse adel en rijke kooplieden, maar tegenwoordig zijn ze een aanrader voor iedereen die graag een kijkje neemt in de luxe van weleer.
 
Lees meer

Op vakantie om de hoek in Noordrijn-Westfalen 
Met de fiets of te voet - in Noordrijn-Westfalen (NRW) wachten vele kleine avonturen! Wie direct achter de grens op ontdekkingstocht gaat, krijgt nieuwe impulsen en kan even alles vergeten. Spontaan de natuur in, zonder grote plannen een mooie tijd in het blauwe bos of tussen de wilde paarden beleven - in NRW zijn er tal van doelen met een echt belevenispotentieel. Foto: Tetraeder ©Tourismus NRW e.V.

Lees meer
 
Noordrijn-Westfalen

Fietsen en wandelen bij Waals erfgoed
Met de Unesco-fietsroute ontdek je in elf etappes bezienswaardig historisch erfgoed van Wallonië. Lees meer hierover op deze site.
Nog een aanrader: in Wallonië en de Ardennen liggen kastelen op prachtige plekken. Ga te voet, met de fiets of met de auto op verkenning. Foto: Reinhardstein ©WBT-SPRL Cernix-Pierre Pauquay

Download je gidsen met de routes.

 
Reinhardstein
Exposanten
Wie nemen er deel aan het event? Bekijk de voorlopige lijst.
  


Tickets

 
Volg ons
 
                      
footer online experience