header nieuwsbrief
Fiets en Wandelbeurs
verzet naar 7-8 mei 2021
Hopelijk ben je 2020 goed en gezond doorgekomen. Het zijn vreemde tijden voor iedereen. Wij kijken graag vooruit naar 2021 en het nieuwe fiets- en wandelseizoen. En we hebben vanwege de coronacrisis nieuwe data voor ons event in Jaarbeurs Utrecht: 7-8 mei 2021! 
 
We gaan weer naar buiten in 2021
We gaan weer op pad in 2021
De verschuiving van het event van februari naar mei was gezien de huidige situatie rond corona noodzakelijk. Bovendien gaf een ruime meerderheid van onze nieuwsbrieflezers de voorkeur aan een beurs in mei 2021 boven een beurs in februari 2021, zo bleek uit onze enquête. Duidelijk is wel dat veel fietsers en wandelaars staan te popelen om weer tochten te ondernemen; ruim 80% zegt in 2021 op vakantie te gaan. Op de beurs presenteren we weer een wereld aan nieuwe fiets- en wandelmogelijkheden: bestemmingen, nieuwe routes en informatie van ervaren fiets- en wandelcollega’s.
Uitgelicht
Safety first is het motto
Een veilige beurs
Safety first is ons motto voor 2021. We organiseren een veilige beurs voor bezoekers, exposanten, vrijwilligers en het organisatieteam. Drukte bij de entrees, in de gangpaden en voor de stands voorkomen we door te werken met tijdslots voor bezoekers. Bij de aankoop van een kaartje, kies je meteen voor een bepaalde beschikbare periode waarin je de beurs kunt bezoeken. Verder houden we ons aan de voorgeschreven veiligheidsprotocollen die op dat moment gelden, zoals 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje.
 
koop tickets vanaf 1 januari

Tickets vanaf 1 januari
Vanaf 1 januari 2021 bieden we online tickets aan voor de Fiets en Wandelbeurs. We hopen je natuurlijk weer te kunnen begroeten op de beursvloer en verlangen naar een nieuw jaar waarin we geleidelijk ‘corona’ achter ons kunnen laten. In alle vrijheid kunnen fietsen en wandelen waar je maar wilt, dat is uiteindelijk de wens van alle fietsers en wandelaars.
 
Aanpassing programma
Een selectie van een aantal lezingen bieden we dit keer online aan. In de lezingzalen mogen vanwege de 1,5 m-regel maar erg weinig bezoekers plaatsnemen, wat jammer is voor zowel lezinggever als publiek. Wie een ticket voor de beurs koopt, krijgt een link en een toegangscode naar de site waar je de lezing kunt volgen op het moment dat je het beste uitkomt. Houd voor het lezingprogramma onze website in de gaten.

Kijk daarvoor op: fietsenwandelbeurs.nl.
Lezingen zijn dit keer online te volgen

Fotowedstrijd
2020 gaat nu al de boeken in als het meest opmerkelijke jaar van de afgelopen decennia. Even dachten we dat de vakantie niet verder zou reiken dan de achtertuin of het balkon, maar gelukkig kwam er toch meer bewegingsvrijheid. Blijft over de vraag: wat is jouw ultieme 2020-vakantiemoment? Stuur je favoriete foto in en maak kans op fraaie prijzen. 

Upload je foto's

 
fotograferen bijft populair
 
Volg ons