Lees deze nieuwsbrief online.

Een mooi fiets- en wandeljaar...

We nemen afscheid van 2018, 2019 ligt nog blanco voor ons. We wensen je een fantastisch fiets- en wandeljaar toe, naar de meest fascinerende bestemmingen. Want er valt nog genoeg te ontdekken op deze planeet! En natuurlijk willen we je graag van inspiratie voorzien op de komende Fiets en Wandelbeurs.
 


Palet aan reizen

Ontdek juweeltjes op het gebied van arrangementen in de verzamelpaviljoens voor wandelen en/of fietsen. Tientallen kleine reisorganisaties presenteren een breed palet aan reizen naar uiteenlopende bestemmingen. Naar Santiago, Italië, Portugal, Griekse eilanden en nog veel meer.

 

Lees meer

Fotowedstrijd

Reminder: nog tot en met 31 januari 2019 kun je maximaal vijf foto’s uploaden voor de jaarlijkse fotowedstrijd. Wat is jouw ultieme vakantiegevoel? We zien foto’s die dit thema weergeven graag tegemoet! Hoofdprijs is een 6-daagse fietsvakantie door Portugal, verzorgd door Quinta no Pinhal.

Lees meer

Ligfietsen

Naast de trekkingbikes, e-bikes en mountainbikes zijn ook de (e-)ligfietsen goed vertegenwoordigd. Hase, Maia, ACE, Elan en de Nederlandse ligfietsvereniging staan op het ligfietsplein paraat om je vragen te beantwoorden. De paradepaardjes van deze exposanten kun je ook aan de tand voelen op het grote testparcours.


Lees meer