Lees deze nieuwsbrief online.

(Sponsored nieuwsbrief)

Cykell Just Click Fietsendragers

Cykell, een Belgische fabrikant van fietsendragers, lanceert deze maand juni een ZOMERACTIE. Bij aankoop van een drager heeft u de keuze tussen een gratis oprijgoot OF een ophanghaak en opberghoes. De actie startte op donderdag 1 juni 2017 en eindigt op vrijdag 30 juni 2017. Neem gerust even een kijkje op de website (www.cykell.com) en ontdek alle voordelen van deze kwaliteitsdrager met vijf jaar garantie. Het gamma omvat twee typen fietsendragers, het type T21 voor transport van twee gewone of twee elektrische fietsen en het type T31 voor drie gewone fietsen. Op de website vindt u tevens de dichtstbijzijnde dealer in uw buurt.

 

 

 Nieuw: fietstrailers van Nordic Cab

Cykell heeft zijn productengamma verder uitgebreid met fietstrailers. Het betreft trailers van hoogstaande kwaliteit, beschikbaar in drie uitvoeringen met zitcomfort als grote voordeel ten opzichte van alle bestaande trailers.

 

Voor meer info, zie www.nordiccab.com of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een gepaste aanbieding.


Vaderdag give-away

Heb jij een sportieve papa/man die van fietsen houdt? En nog helemaal geen idee waarmee je hem zal verrassen op Vaderdag? Waag dan je kans en win een Cykell T21 fietsendrager ter waarde van €599!

 

Hoe maak je kans om te winnen? 

Like onze Cykell Facebookpagina

Tag jouw papa/man in een reactie op deze foto en laat ons weten waarom jouw papa/man deze give-away verdient!